Monday, March 12, 2012

haha, pahal?

annoying siot tajuk wakaka!
takde ape kena mengena pun dgn tajuk tu la wehh :))
hesyy baru balik dr kampung do! kakak sedare kawin :))
sepupu-sepapat aku nih asyik nak kahwin jeee!
abang aku bila la kan? wakaka!

hesy banyak gila benda aku nak tengok =,=
tonton, tengok, sama la kaan!
mehh aku nak list sikit;
  1. MBLAQ Hello Baby
  2. Ta-Dah It's B.A.P
  3. B1A4 Comeback (14th March)
  4. Nu'est Debut (15th March)
  5. adjdfdkfadfj
  6. asdfghjksl;
hesyy banyak sgt sampai aku tk mampu dah nak list! sampai terlupa siott!
hak4, biarlah, minat aku :))

dah la, cukup pasal minat-minat aku tu kaaan!
aku nak cite sikit pasal perasaan dan hati aku nihh :))

aku sedih do sbenanye sorg j f4 kat dorm ):
sape tk sedih!
f5 sume baik2~
f3 sume sporting~
f1 dan f2 sume sgt memahami.
tapi masalahnye takde tempat nak bercerita heart-to-heart ._.
nak member bersama utk 5 tahun jugak wehh.
hesyy, dorm sebelah? memang aku banyak masa pun nak luang kat dorm sebelah DX
aku dah f4 do, balik dorm j terus fikir nak tido ._.
so, konklusi aku sebenarnye, aku harap gila-gila-gila weh.
tahun depan, zura, please naik balik!

dah. ni first time aku tunjuk rasa rindu kat minah tu ni.
senyap-senyap sudahh yeeee
kbyee

No comments:

Post a Comment