Saturday, May 26, 2012

120525 national youth day :)

happy gilaaaaaaaaaa!
semalam aku balik, terus aku dpt berita aku dpt g tgk UKISS kat Putrajaya :)) tapi aku tak mintak pun, rezeki Allah bg, thanks to adik aku yang gila meroyan tuhh, kekeke

aku bgtau dina, aku join :p janji nk jumpa kat sana xD nah, one pic j sempat snap :))
cun gila dina lol
aku sempat rakam sume performance gune phone, hodoh gila, audio hodoh, video tak jelas langsung~ hahahh, sumpah jealous oh sebab ukiss tarik 3 org naik stage, suruh dorg dance manmanhani, spe paling best dpt secret prize xD last2 tiga2 sekali dpt DoraDora signed CD :)) dah la dorang dpt peluk ukiss == jealousssss mehh >___<

ni salah stu yg aku rakam, yang hodoh gila tu :))

AJ's Mistake xD + Everyday :))
video
sorry hodoh gila :))
aj : "i say U, you say KISS!"
"i say UKISS, you say KISS ME!"
pastu AJ tersilap, Soohyun suruh buat balik xDD
comel kan kan kann mwahahaaa xDD

ni sikit gambar, time AJ ngan ELI nak pilih org suruh dance manmanhani :))




paham la tangkap gune phone lol :p

yg sedihnya aku duduk belakang~ so tk nampak sgt TT
tapi semua mmg hensem~ muka bersih j xD

#happy~
UKISSHARIBELIA25052012

No comments:

Post a Comment